Franke Car Electronics

In 1996 is Franke Car Electronics opgericht door Peter Franke als een eenmanszaak in Noord-Scharwoude, dat zich specialiseert in alles in en om de auto. Tot op de dag van vandaag is dit onveranderd gebleven. Sinds dag 1 staat aandacht voor de klant en kwaliteit van het werk centraal.

“Je kan in dit vakgebied niet stil staan, je moet constant mee groeien met de industrie om goed werk te kunnen leveren.”. Met de opkomst van moderne technologie en andere innovaties op het gebied van auto-accessoires zoals Hi-Fi, is dit meegroeien enorm belangrijk. Zo kunnen wij onze kwaliteit en relevantie hoog houden voor elke mogelijke klant.

Tegelijkertijd willen wij het contact tussen klant en bedrijf ook blijven waarborgen. Aan onze bar kunnen wij onder het genot van een kopje koffie of thee advies aanbieden dat past bij Uw situatie. Elke auto is namelijk anders, zelfs onder dezelfde bouwjaren en modellen. Daarom is onze informatie altijd op maat. Daarnaast heeft onze showroom een divers assortiment van producten voor iedere auto.

Kom eens langs!